Geopend van maandag t/m zaterdag

Telefoon: 020 - 699 0139

gallery/logo blauw
gallery/breedtefoto
gallery/vvocm
gallery/kp
gallery/chronisch pijn

Vergoeding & tarieven

 

 

Vergoeding voor oefentherapie Cesar/Mensendieck

Jonger dan 18 jaar 

Voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar wordt oefentherapie vergoed vanuit de basisverzekering voor 18 keer. Mochten er meer behandelingen nodig zijn dan worden deze uit het aanvullende pakket gehaald indien deze is afgesloten en oefentherapie. Belangrijk om te weten is dat bij de meeste zorgverzekeraars oefentherapie en fysiotherapie uit hetzelfde pakket wordt gehaald. 

 

18 jaar en ouder 

Voor iedereen die 18 jaar of ouder is wordt oefentherapie vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering indien u deze heeft afgesloten. Het verschilt per zorgverzekeraar hoeveel afspraken u vergoed krijgt. Neem contact op met uw zorgverzekeraar of informeer de polisvoorwaarden om te kijken hoe u vergoed wordt voor oefentherapie. Belangrijk om te weten is dat bij de meeste zorgverzekeraars oefentherapie en fysiotherapie uit hetzelfde pakket wordt gehaald. 

 

Chronische aandoeningen 

Kinderen en jongeren worden vanuit de basisverzekering vergoed als zij een chronische aandoening hebben. De overheid heeft dit vast gesteld op de chronische lijst. Deze kunt u vinden op de website van de Rijksoverheid of u kunt contact opnemen met uw verzekeraar. 

Bent u 18 jaar of ouder, dan wordt een chronische aandoening die is vastgesteld op de chronische lijst door de basisverzekering vergoed vanaf de 20e behandeling. De eerste 20 behandelingen dient u zelf te verzorgen door voldoende vergoeding te hebben in uw aanvullende pakket of (deels) zelf te financieren. Voor meer toelichting kunt u contact opnemen met de praktijk. 

 

 

Tarieven 

Er zijn contracten met alle verzekeraars. 

Indien u geen aanvullend pakket heeft of u heeft meer behandelingen nodig dan u vergoed krijgt, worden onderstaande tarieven gehanteerd. Hier kunt u de betalingsvoorwaarden lezen die van toepassing zijn binnen de praktijk. 

€ 37,00

€ 5,00

€ 37,00

€ 27,00

€ 50,00 

75 %

€ 10,00

€ 10,00

Behandeling in de praktijk

Intake met verwijzing

Screening

Intake zonder verwijzing 

Reguliere behandeling 

Lange behandeling 

No show/ verzuimtarief

Toeslag voor behandeling aan huis

Toeslag voor behandeling in een instelling

Volg ons ook op facebook! Facebook.nl/oefentherapiebijlmer

gallery/slaapoefentherapie_logo
gallery/flexchair logo