Wie zijn wij 

 

In de praktijk werken we met twee Oefentherapeuten: Marleen Visser en Maartje van der Wals. Beide Oefentherapeuten werken met veel passie voor hun vak en genieten elke dag weer van de contacten met de mensen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan centraal. Op deze pagina vertellen de Oefentherapeuten kort iets over zichzelf. 

Marleen visser

In 1988 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut (Cesar) en werk sinds 1992 hier in de Bijlmer. Sinds 2012 ben ik lid van het Landelijk Netwerk Chronische Pijn. Dit landelijke netwerk is een initiatief van een aantal Oefentherapeuten Cesar/Mensendieck, die in samenwerking met revalidatie artsen het Chronisch Pijn Protocol hebben ontwikkeld. Ik heb een intensieve bijscholing bij hen gevolgd en biedt u graag een behandelling aan die u kan helpen de chronische pijn minder leidend te maken in uw leven.

 

Specialisaties & aandachtsgebieden: 

  • Chronische pijn 

  • Stress- en spanningsproblemen

  • Sensomotorische re-educatie

  • Ademhalingsklachten

Maartje van der wals

Hallo! Mijn naam is Maartje van der Wals en ik ben net als mijn collega Oefentherapeut (Mensendieck). Sinds 2016 ben ik hier in de praktijk werkzaam als medepraktijkeigenaar. Ik kan er ontzettend van genieten om mensen inzicht te geven in hun eigen houdings- en bewegingsgewoonten en ze het zelfmanagment te zien nemen over hun klachten. Daarbij coach ik ze om hun eigen kracht te vinden. Naast mijn werk als Oefentherapeut volg ik een deeltijd opleiding tot paardrij instructrice. Zelf ben ik een enthousiast engels- en westernruiter. 

 

Specialisaties & interessegebieden:

  • Slaapoefentherapie
  • Flexchair (rug) training
  • Kwetsbare ouderen
  • Neurologische aandoeningen
gallery/foto marleen

 

Even voorstellen

Ik heb met behulp van de Oefentherapie geleerd hoe ik mijn eigen lijf goed kan gebruiken. Ik zat ik de ziektewet maar met ondersteuning van de therapie werk ik bijna weer een hele week.

gallery/beautiful-girl-2003650_640

Aanmelden of vragen 

Klik hier voor het online formulier. Of bel 020 - 699 0139.

gallery/picsart_01-23-02.03.31